Op zoek naar een boekhouder in Franeker?

Bij Findi, gevestigd in de ster van de Elfsteden (Franeker), bieden we uitgebreide boekhouddiensten op maat aan voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daarbij richten we ons op de bedrijfsadministratie, zoals de kwartaalaangiften omzetbelasting en de jaarrekeningen. Maar ook de salarisadministratie kunnen we volledig voor je uit handen nemen.

Het is onze missie om alle ondernemers in Franeker op een prettige manier te ondersteunen bij het beheren van hun financiën, zodat zij zich kunnen concentreren op het laten groeien van hun bedrijf.

Boekhoudkantoor Franeker - Zoeken

Een aantal tevreden opdrachtgevers

Franeker Boekhoudkantoor Findi - Kantoorpand

Gevestigd in Franeker, gefocust op Friesland.

Ben jij ondernemer in Franeker en ben je op zoek naar een administratiekantoor voor ondersteuning bij je boekhouding? Findi is jouw lokale partner voor boekhoudkundige diensten op maat.

Vanuit onze expertise staat ons team klaar om jou te helpen met al je boekhoudkundige behoeften. Of je nu een startende ondernemer bent die hulp nodig heeft bij het opzetten van een solide administratiesysteem, of een gevestigde onderneming die zoekt naar efficiëntere manieren om de financiën te beheren, wij staan met raad en daad voor je klaar.

Door te kiezen voor Findi als jouw nieuwe boekhoudkantoor, kun je vertrouwen op professionele service die gericht is op het laten groeien van jouw bedrijf.

Direct weten waar je aan toe bent, wel zo prettig.

Bij Findi begrijpen we hoe belangrijk transparantie en duidelijkheid zijn als het gaat om jouw financiën. Daarom hebben we een handige rekentool op onze website geïntegreerd, waarmee je direct jouw maandbedrag kunt berekenen voor onze boekhoudkundige diensten. Of je nu een zzp’er bent uit met slechts een kleine boekhouding, of een MKB-bedrijf met iets meer transacties per jaar, onze rekentool geeft je snel inzicht in de kosten.

Arrow Sales Dark

* Aan de uitkomsten van deze rekentool kunnen geen rechten worden ontleend

Plan direct een kennismaking in

Wij zijn gevestigd aan de James Wattstraat 6 te Franeker

Je boekhouding uitbesteden?

Je boekhouding uitbesteden?

Wij zijn findi en net als jij, zijn wij ondernemend van karakter. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Niet alleen omdat ondernemen mensenwerk is, maar ook omdat ons netwerk ons meest waardevolle kapitaal is.  Op zoek naar een boekhoudkantoor in de buurt van Franeker? Neem contact op voor een afspraak.