Administratiekantoor in Franeker?

Wij zijn findi. Gevestigd in Franeker, de ster van de elfsteden. Al meer dan 10 jaar bieden we uitgebreide boekhouddiensten op maat aan. Dat doen we voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), maar ook voor het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Als administratiekantoor richten we ons op de bedrijfsadministratie, zoals de kwartaalaangiften omzetbelasting en de jaarrekeningen. Maar ook de salarisadministratie kunnen we volledig voor je uit handen nemen.

Het is onze missie om alle ondernemers in Franeker op een prettige manier te ondersteunen bij het beheren van hun financiën. Zo kun jij je concentreren op de groei van je bedrijf.

Boekhoudkantoor Franeker - Zoeken
0+
Transacties per maand
0+
Jaar actief in Franeker
0
Google Review Score

Direct weten waar je aan toe bent, wel zo prettig.

Bij Findi begrijpen we hoe belangrijk transparantie en duidelijkheid zijn als het gaat om jouw boekhouding. Daarom hebben we een handige rekentool op onze website geïntegreerd, waarmee je direct jouw maandbedrag kunt berekenen voor onze boekhoudkundige diensten. Of je nu een zzp’er bent uit met slechts een kleine boekhouding, of een MKB-bedrijf met iets meer transacties per jaar, onze rekentool geeft je snel inzicht in de kosten.

Arrow Sales Dark

* Aan de uitkomsten van deze rekentool kunnen geen rechten worden ontleend

Plan direct een kennismaking in

Wil jij graag in contact komen om kennis te maken? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op. Wij zijn gevestigd aan de James Wattstraat 6 te Franeker.

Jouw nieuwe boekhoudkantoor

Benieuwd wat wij te bieden hebben aan administratieve diensten?
We vertellen je er graag over.

Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

We verzorgen de volledige boekhouding.

Design Form Findi 03

Personeelsdiensten

We ondersteunen je met de salarisadministratie.

Design Form Findi 02

Interim diensten

Flexibele oplossingen die passen bij jouw behoeften.

Administratiekantoor Franeker - Findi B.v.

Gevestigd in Franeker, gefocust op Friesland.

Ben jij een ondernemer uit Franeker en ben je op zoek naar een administratiekantoor voor ondersteuning bij je boekhouding? Findi is jouw lokale partner voor boekhoudkundige diensten op maat.

Gedreven vanuit onze expertise, staat ons team klaar om jou te helpen met al je boekhoudkundige behoeften. Of je nu net begint met je eigen bedrijf en hulp nodig hebt bij het opzetten van een goede administratie, of al een tijdje een bedrijf hebt en zoekt naar betere manieren om je financiën te beheren, wij zijn er om je te helpen.

Door te kiezen voor findi als jouw nieuwe boekhoudkantoor, kun je vertrouwen op professionele service die gericht is op het laten groeien van jouw bedrijf.

Jouw boekhouder in Franeker

Findi is jouw partner in Friesland als het aankomt op de boekhouding en financieel advies. Wij zijn actief in Franeker en omgeving, inclusief Harlingen, Leeuwarden en Drachten. Dus of je nu een ondernemer bent in Franeker of je bedrijf zich uitstrekt naar omliggende plaatsen zoals Dronryp, Menaldum, Marsum, Deinum, Boksum, Goutum, Wirdum, Warga, Warten, Garyp of Oudega (Smallingerland), wij zijn er om je bij de boekhouding te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw kunnen ondersteunen met onze administratieve diensten.

Je boekhouding uitbesteden?

Je boekhouding uitbesteden?

Wij zijn findi en net als jij, zijn wij ondernemend van karakter. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Niet alleen omdat ondernemen mensenwerk is, maar ook omdat ons netwerk ons meest waardevolle kapitaal is. Op zoek naar een boekhoudkantoor in Friesland? Neem contact op voor een afspraak.