over findi

Wij zijn Findi en eigenlijk verschillen wij niet veel van elkaar. Net als jij, zijn wij ondernemend van karakter. Wij werken aan de toekomst en hebben een gezonde passie om te groeien. Persoonlijk contact vinden wij daarbij belangrijk. Niet alleen omdat ondernemen mensenwerk is, maar ook omdat ons netwerk het meest waardevolle kapitaal is dat we hebben. Daarin investeren we dan ook graag.

nuchter, betrouwbaar en met beide benen op de grond

Gerard De Jong
Gerard de Jong
Ingrid Stoker
Ingrid Stoker
Jan Van Der Werff
Jan van der Werff

zicht op zaken en ondernemen vol energie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor jou is om snel te kunnen schakelen. Vooral in een wereld die steeds sneller lijkt te veranderen. Daarom werken wij op basis van realtime bedrijfsinformatie en vertalen we getallen die niets lijken te zeggen naar concrete inzichten en groeikansen. Zo kun jij met een gerust hart gedurfde beslissingen nemen.

Door onze digitale werkwijze zijn we ook op afstand dichtbij, creëren we overzicht en maken we onze kennis en kunde inzichtelijk. Waarom? Omdat wij vinden dat de administratie het laatste is waar jij je druk om moet maken.

wij zijn menselijk

Findi is een menselijke organisatie. We hebben dan ook alle aandacht voor jou. Als ondernemer, maar ook als mens. We zijn betrokken en benaderbaar. Doe maar gewoon, dan doe je al findi genoeg.

wij zijn eigentijds

Nieuwe digitale ontwikkelingen in de markt? Wij schakelen mee. Gericht op de toekomst gaan we mee met inventies. Noem het nieuwerwets, noem het modern, wij noemen het eigentijds.

wij zijn ondernemend

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom zijn wij constant in beweging om te kijken hoe het nóg beter kan. Dat ondernemende, dat zit in ons karakter.

je administratie uitbesteden? ontdek onze aanpak