personeelsdiensten

hr diensten

Als bedrijf is het van groot belang om goed om te gaan met het personeelsmanagement. Dat kan lastig zijn, vooral wanneer je onvoldoende capaciteit hebt om dit in goede banen te leiden. Het uitbesteden van de HR-diensten is dan een verstandige keuze. Wij helpen je hierbij graag.

Of het nu gaat over het up-to-date maken van overeenkomsten, advies over (dis-) functioneren, de digitale registratie van je personeelsdossier, ziekteverzuim of personele HR ondersteuning. Wij hebben de kennis in huis om je in de volle breedte van het proces te begeleiden.

Advies En
Inboeken Op De

salarisadministratie

Het voeren van een salarisadministratie is een tijdrovende klus, maar wel eentje die secuur moet worden uitgevoerd. Het uitbesteden van de salarisadministratie is dan ook altijd aan te raden.

Het personeel van Findi ziet er met haviksogen op toe dat de salarisadministratie juist wordt uitgevoerd. Alles goed geregeld, van de loonstroken, loonmutaties en loonaangiftes tot aan de jaaropgaven. Wij regelen alles voor je, zodat jij alle tijd hebt om zorgeloos te ondernemen.

Findi December 2021 Preview 8821

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

je administratie uitbesteden? ontdek onze aanpak