Ik ga starten

Stap 1

Kennismaken

Om je goed van dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Onder het genot van een goede kop koffie horen we graag alles over jouw ambities. We geven je daarna een advies over hoe je het beste je administratie kunt inrichten, om je zoveel mogelijk tijd te besparen. We gaan ook dieper in op onze werkwijze en vertellen je precies wat je van ons kunt verwachten. Vanaf dit punt begint onze samenwerking.

Stap 2

We richten je administratie in

We richten netjes een online administratie voor je in, daar hoef je zelf vrij weinig voor te doen. Stap je over van een andere boekhouder? Dan zorgen we in samenwerking met jou voor een zorgeloze transitie.

Stap 3

Het koppelen van je bankrekening

We helpen je om een koppeling te leggen tussen je zakelijke rekening en je online administratie. Op deze manier komen alle bij- en afschrijvingen automatisch in je administratie terecht.

Stap 4

Het doorgeven van je inkomsten

Alle facturen die je verstuurd naar je klanten kun je via de mail één op één doorsturen naar je eigen administratie. Je kunt er ook voor kiezen om voor je offertes en facturen te versturen vanuit het systeem dat wij gebruiken. Je hebt er dan helemaal geen omkijken meer naar. Doordat er een koppeling is gelegd met je bankrekening, kunnen de bijschrijvingen op gemakkelijke wijze worden gekoppeld aan de bijbehorende factuur.

Stap 5

Het doorgeven van je uitgaven

Doordat we gebruik maken van een digitaal boekhoud systeem, is het doorgeven van je uitgaven heel makkelijk. Via de app die je van ons krijgt hoef je alleen de bonnetjes van je bedrijfsinkopen te fotograferen en toe te voegen aan je administratie. Hiermee kan de uitgave gemakkelijk worden gekoppeld aan de bijbehorende afschrijving op je bankrekening en worden er kosten en tijd bespaart. Andere facturen, die je via de mail krijgt bijvoorbeeld, die kun je gewoon doormailen naar je administratie. Wel zo gemakkelijk.

Stap 6

Inzicht en advies

Vanuit de app die je van ons hebt gekregen heb je ten alle tijde inzicht in je administratie. Zo kun je alle cijfers goed in de gaten houden en weet je precies hoe je bedrijf er op dat moment voor staat. Heb je vragen rondom je administratie of wijzigt er iets in de onderneming, dan staan wij klaar om je advies te geven.

Stap 7

Het doen van aangiftes

Ieder kwartaal dienen wij voor jou de BTW-aangifte in bij de belastingdienst. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is deze te betalen. Is het jaar voorbij? Dan doen we hetzelfde met je inkomstenbelasting en, in het geval van een BV, je vennootschapsbelasting (VPB).

Stap 8

Het opmaken van de jaarrekening

Aan het einde van de jaar stellen we voor jou een jaarrekening op. Hierop zijn je balans en de winst- en verliesrekening terug te vinden. Ben je verplicht deze te deponeren bij het KvK? Dan regelen wij dat voor je.

Stap 9

Persoonlijk financieel advies

Op basis van de cijfers uit de jaarrekening en de ambities die jij met je bedrijf hebt, voorzien we je van een advies op maat. Wil je investeren bijvoorbeeld? We vertellen je precies wat het meest verstandige is om te doen.

je administratie uit handen geven?

Neem contact op